Ο εγκέφαλος της σπείρας που λήστεψε την Kim Kardashian της έστειλε γράμμα

Ο εγκέφαλος της σπείρας που λήστεψε την Kim Kardashian της έστειλε γράμμα

Μία αναπάντεχη επιστολή δέχθηκε η Kim Kardashian, ένα χρόνο μετά τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ληστών στο Παρίσι, καθώς ο εγκέφαλος των δραστών δηλώνει… συγκλονισμένος που την είδε να δακρύζει όταν μίλησε για το περιστατικό.

Λίγο πριν καθίσει στο εδώλιο, ο Aomar Ait Khedache, που συνελήφθη λίγους μήνες μετά την ληστεία ομολόγησε πως σχεδίασε τα πάντα, και έστειλε το γράμμα του στους Γάλλους δικηγόρους που εκπροσωπούν την τηλεπερσόνα.

«Αφού αντιλήφθηκα τα συναισθήματά σας και συνειδητοποίησα τις ψυχολογικές βλάβες που σας προκάλεσα αποφάσισα να σας γράψω, όχι για να μην λάβω από εσάς κάποιο είδος επιείκειας», γράφει και συνεχίζει: «θέλω να μιλήσω σε σας ως άνθρωπος, να σας πω πόσο λυπάμαι για την πράξη μου, πόσο έχω αλλάξει και πόσο με συγκλόνισε το να σας δω με δάκρυα στα μάτια».

Μάλιστα, ο ληστής δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην οικογένεια της Kim, λέγοντας πως «θέλω να γνωρίζετε πως αντιλαμβάνομαι πλήρως τον πόνο που περάσατε εσείς, τα παιδιά σας, ο σύζυγός σας και οι άνθρωποί σας».

«Ελπίζω ότι αυτή η επιστολή θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε σιγά-σιγά το τραύμα που προκλήθηκε από το δικό μου λάθος», καταλήγει ο Khedache, με τους δικηγόρους της Kim να υποστηρίζουν πως η επιστολή έχει σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων λίγο πριν αρχίσει η δίκη, αλλά και να «μαλακώσει» την επικείμενη κατάθεσή της στο δικαστήριο.