Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

Ο Διονύσης Σχοινάς στο 4711

Το 4711 Μαρούσι, είναι ένα από τα σπουδαιότερα νυχτερινά κέντρα της πόλης, και παρότι διανύει μόλις την τέταρτη χρονιά του στα νυχτερινά δεδομένα, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα meetpoints της Αθήνας με όλη την Αθήνα να το επιλέγει φανατικά για την διασκέδαση της, αφού είναι ένας χώρος που πάντα επιλέγει να πλαισιώνει τα μουσικά του προγράμματα με ανατρεπτικές συνεργασίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα και κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις.

Εδρεύει εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στο Μαρούσι, και πιο συγκεκριμένα στην Πειραιώς 100, φιλοξενώντας στην σκηνή του τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και όντας άξια στην κορυφή της λίστας των προτιμήσεων του κόσμου, με τα βλέμματα να μαγνητίζονται, και τις αισθήσεις να σαγηνεύονται.

Επιλέγει πάντα, να θέσει στην πρώτη γραμμή του μουσικού του προγράμματος ανατρεπτικές συνεργασίες, και έτσι καταφέρνει πάντα να γίνεται πολύ μεγάλος δέκτης αγάπης και αποδοχής από τον κόσμο. Για την ερχόμενη χειμερινή σεζόν οι ιθύνοντες του Φωταερίου τοποθετούν στην πρωταγωνίστρια γραμμή του τον εξαιρετικό λαϊκό τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, και τον εκρηκτικό Ηλία Βρεττό.

Είναι αναμφίβολα στολίφι του ελληνικού πενταγράμμου, και αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό, από την ασύλληπτη κοσμοσυρροή που επικρατεί σε κάθε του εμφάνιση.

Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του είναι μοναδική, και φυσικά άκρως δικαιολογημένη. 4711 Διονύσης Σχοινάς, αποτελεί έναν συνδυασμό νυχτερινού κέντρου και ενός καλλιτέχνη που μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια του, έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές όλων, και να οδηγήσει τα συναισθήματα μας στο απόγειο τους.

Το όνομα του δεν έχει ταυτιστεί τυχαία με το ερωτικό τραγούδι, αφού η λυγματική και αισθαντική φωνή του, είναι ικανή να μαγνητίσει και να σαγηνεύσει κάθε αίσθηση.

Ο Διονύσης Σχοινάς, είναι ένας καλλιτέχνης φαινόμενο, καθώς μέσα σε λίγα χρόνια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, και η αυτό που εκπέμπει πάνω στην σκηνή, δύσκολα μπορεί να χωρέσει μέσα σε λίγες λέξεις. Κάθε live του είναι μοναδικό, και γνωρίζει καλά πως να φτάνει το κέφι στο κόκκινο, και να μας κάνει κυριολεκτικά να πετάξουμε ψηλά, όπως λέει και η μεγάλη του επιτυχία του που τον έκανε ευρέως γνωστό.

Έτσι την ερχόμενη χειμερινή σεζόν ο εξαιρετικός Διονύσης Σχοινάς προκαλώντας ήδη ταραχή στην νυχτερινή Αθήνα, με το 4711 Τηλέφωνο Τιμές να διεκδικεί πολύ σοβαρά την υποψηφιότητα για τον νούμερο ένα προορισμό μας.