Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ με το Οι 100 Ρόλοι Που Δεν Πρόλαβα να Παίξω στη ΛΑΡΙΣΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΟΓΛΟΥ με το Οι 100 Ρόλοι Που Δεν Πρόλαβα να Παίξω στη ΛΑΡΙΣΑ
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»

με τον αγαπημένο κωμικό
Δημήτρη Φραγκιόγλου
Τρίτη 13 & Τετάρτη 14 Ιουνίου

Θέατρο ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ, Λάρισα
Χλαπάτσας ή Γούλβεριν;
Βέρθερος του Γκαίτε ή Κατερίνα Σοφιανού του Ρετιρέ;
Μάσα από το Γλάρο ή Λώρα από το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι;
Άμλετ ή Αλίκη στο Ναυτικό;
Ή μήπως τίποτα απ’ όλα αυτά;

«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω», μετά το πρόσφατο sold out στο Athens Comedy Festival, έρχονται στις «Νύχτες Τέχνης στην Αυλή του Μύλου» για δύο παραστάσεις, την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 21:15 στο πλαίσιο του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ 2017, που διοργανώνουν το «Θεσσαλικό Θέατρο» και ο Δήμος Λαρισαίων (Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών).

Η παράσταση παίχτηκε το χειμώνα στην Αθήνα και στην Πάτρα και έκανε περιοδεία σε Ηράκλειο, Χανιά, Ναύπακτο, Νάξο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Πρόκειται για έναν πρωτότυπο θεατρικό μονόλογο γεμάτο χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο ο Δημήτρης Φραγκιόγλου πρωταγωνιστεί αλλά και υπογράφει τα κείμενα μαζί με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και τη Χριστίνα Παπαδάκη. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο επίσης γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Μακαλιάς ενώ την πρωτότυπη μουσική έχει γράψει ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο ήρωας της παράστασης (Δημήτρης Φραγκιόγλου) μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν.

Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα. Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται. Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία…

«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»
Κείμενο: Μαργαρίτα Γερογιάννη – Χριστίνα Παπαδάκη – Δημήτρης Φραγκιόγλου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μακαλιάς
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Επιμέλεια κίνησης: Χριστίνα Παπαδάκη
Επιμέλεια σκηνικού: Μαρία Αλανιάδη

Την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017
στις 21:15 στο θέατρο «Αυλή του Μύλου»
Διάρκεια: 70′

Θέατρο ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2410 533 417

Τιμές εισιτηρίων
10 ευρώ, 8 ευρώ (μειωμένο),
5 ευρώ (για φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές δραματικών σχολών)