Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ ΣΤΟ FAUST

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ ΣΤΟ FAUST

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ ΣΤΟ FAUST
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ
Ώρα έναρξης: 22.30

Ο τραγουδοποιός και ηθοποιός Δημήτρης Σαμόλης, τη Τετάρτη 17 Μαΐου, θα ανέβει μαζί με τη μπάντα του στη σκηνή του Faust και θα παρουσιάσει τραγούδια από το ελληνικό άλμπουμ του, που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο “Ένα σύμπαν στα μέτρα σου”. Παράλληλα, θα ακουστούν κομμάτια από τον αγγλόφωνo δίσκο του Popetry”. Δεν θα λείψουν οι διασκευές από αγαπημένα ξένα τραγούδια, αλλά και ελληνικά. Ίσως φέρει και το ατάρι του μαζί. Θα δείξει..

Ο Δημήτρης Σαμόλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, τελειώνοντας παράλληλα και τη Νομική Σχολή Αθηνών.

Εργάστηκε για μερικούς μήνες ως δικηγόρος, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι “δεύτερη ζωή δεν έχει”, και αποφάσισε να φύγει από τις δικαστικές αίθουσες και να μετακομίσει στις θεατρικές και μουσικές σκηνές. Μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο και το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Αν θέλετε περισσότερα στοιχεία για το βιογραφικό του, θα σας τα πει με ένα τραγούδι από το καινούργιο του άλμπουμ: https://www.youtube.com/watch?v=6FkDhHTrIyI

 

Official facebook page:

https://www.facebook.com/SamolisDimitris/?fref=ts

Official youtube channel:

https://www.youtube.com/user/dimitrissamolisVEVO

 

Καλαμιώτου 11 | 210 3234095 | www.faust.gr | info@faust.gr

Είσοδος: 5€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

7€ (σε τραπέζι ή πάσο με κράτηση)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST (τηλ. 2103234095email: info@faust.gr)