Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το λόγο που δεν παρακολουθεί το MasterChef

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκαλύπτει το λόγο που δεν παρακολουθεί το MasterChef

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Ooh la la!”, μεταξύ άλλων, μίλησε για το φετινό MasterChef και τον λόγο που τελικά δεν τον βλέπουμε φέτος στη θέση του κριτή.

“Δεν παρακολουθώ το MasterChef, δεν παρακολουθούσα κι αυτά που έκανα κι εγώ. Αν το έχεις παρακολουθήσει, βλέπεις ότι το concept έχει αλλάξει τελείως. Όλοι μιλούσαν για ένταση, για ριάλιτι. Εγώ δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω αυτό το πράγμα. Γιατί είναι ένα concept που το είχα υπηρετήσει πάρα πολλά χρόνια, δεν ήταν ένα καινούριο concept. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το ριάλιτι. Το καταλαβαίνω. Και καταλαβαίνω ότι και αυτό είναι ένα μέσον των καναλιών για να πουλήσουν, τα πάρουν διαφήμιση και τηλεθέαση και συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Διαφωνούσα στο συγκεκριμένο concept, να είμαι εγώ και να κάνω ριάλιτι… Όλα έγιναν την τελευταία στιγμή, την τελευταία εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι υπήρχε θέμα του ότι κρέμασα εγώ κάποιον ή με κρέμασε εμένα το κανάλι. Όλα έγιναν την τελευταία εβδομάδα και τελικά όλα έγιναν για καλό λόγο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις το δικό σου στυλ, γιατί αυτό είναι που εκτιμά ο κόσμος. Είτε αυτό είναι καλό, είτε είναι κακό. Γενικώς βλέπεις ότι στην τηλεόραση ξεχωρίζουν οι άνθρωποι που έχουν το δικό τους στυλ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Τώρα αν πρέπει ο παρουσιαστής να έχει λόγο σε δική του εκπομπή, αυτό είναι κάτι σχετικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω να πω. Αν δεν είχα πει αυτά που έπρεπε να πω, θα ήμουν στο MasterChef τώρα…”, είπε χαρακτηριστικά.