Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε πότε τελειώνουν οι “Άγριες Μέλισσες”

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε πότε τελειώνουν οι "Άγριες Μέλισσες"

Οι «Άγριες Μέλισσες» την περσινή τηλεοπτική σεζόν συγκίνησαν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητήθηκαν για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους.

Η Νο 1 σειρά της περσινής χρονιάς, έρχεται ξανά στον ΑΝΤ1 για να γράψει τη συνέχεια της ιστορίας της. Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, σε νέα ώρα, το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωες του ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους.

Πριν την επιστροφή της δραματικής σειράς, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, με ένα μικρό βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Μάλιστα, στη λεζάντα ο τηλεοπτικός «δάσκαλος» αποκάλυψε πως η δεύτερη σεζόν θα είναι και η τελευταία για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Την Δευτέρα ξεκινάμε τη δεύτερη και τελευταία σεζόν των άγριων μελισσών! Θα μπορούσα να γράψω πολλά… θα αρκεστώ σε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 360°. Στον @ant1tv , την παραγωγή μας, τους σκηνοθέτες μας, τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, τους συναδέρφους μου και κυρίως όλους εσάς!» ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Γκοτσόπουλου.