Ο Δημήτρης Γιαννέτος αναλαμβάνει το look της Britney Spears!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος αναλαμβάνει το look της Britney Spears!

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μιλώντας στο περιοδικό People και την Σόνια Κοζόνι ανακοινώνει για πρώτη φορά μια συνεργασία που ετοιμάζει με την Britney Spears.

Ο beauty expert μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια άγγιξε το όνειρό του, όμως, το μότο του “think big, dream big” παραμένει και κάπως έτσι ήρθε αυτή η νέα μεγάλη συνεργασία για την οποία όπως είπε ο ίδιος τον επέλεξε η ποπ σταρ για να αναλάβει το λουκ της στην παγκόσμια περιοδεία της.

Συγκεκριμένα για αυτή τη συνεργασία είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος με αυτό που έρχεται… Είναι πραγματικά τιμή μου που θα δουλέψω με την Britney Spears. Είναι μια καλλιτέχνιδα που παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια, αγαπάω πολύ τα τραγούδια της και τώρα θα είμαι μαζί της στην παγκόσμια τουρ».

Το δοκιμαστικό για τη συνεργασία τους έγινε το Σάββατο της Ανάστασης. Ο Δημήτηρης δεν είπε περισσότερα καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας. Το λουκ που του ζήτησε να της κάνει στην πρώτη τους συνάντηση ήταν ένα μακιγιάζ με smoky μάτια και ένα soft waves στα μαλλιά της.

«Το ραντεβού μας ήταν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Θυμάμαι οδηγούσα και αναρωτιόμουν ‘τώρα μου συμβαίνει στα αλήθεια αυτό; Πηγαίνω στο σπίτι της Britney Spears;. Στην αρχή, ενώ γενικά δεν αγχώνομαι, ήμουν κάπως σφιγμένος γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ στον κόσμο. Έλεγα μέσα μου ‘τώρα το ζω ή το ονειρεύομαι;’».

Αυτή φάνηκε απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα καθώς το βράδυ της Ανάσταση δέχτηκε τηλεφώνημα από τον ατζέντη του και του είπε ότι η Britney Spears τον είχε επιλέξει. Έτσι στις 30 Μαίου, ο Δημήτρης πετάει για Τόκυο όπου λίγες μέρες μετά θα γίνει η πρώτη συναυλία της τραγουδίστριας στα πλαίσια της παγκόσμιας τουρ.