Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε το παρασκήνιο της “εισβολής” του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε το παρασκήνιο της "εισβολής" του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η “εισβολή” του Δημήτρη Κοντομηνά στην κουζίνα της Ελένης Μενεγάκη τον Οκτώβριο του 2016 είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα Μέσα.

Ο τότε ισχυρός άνδρας του Alpha είχε εμφανιστεί ξαφνικά στο πλατό, έχοντας δίπλα του τον Δήμο Βερύκιο, για να μιλήσει για τον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή Happy Day, με αφορμή το τηλεοπτικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες από την “εισβολή” του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της.

«Τότε με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έδειξε πως είναι επαγγελματίας μέχρι της τελευταία στιγμή. Θα σας αποκαλύψω ένα μόνο πράγμα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, στην κορύφωση του αγώνα για να διατηρηθεί το κανάλι όρθιο, σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα studio pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μου είπε στο αυτί πάμε μαζί κάτω να δούμε την Ελένη. Μου είπε ετοιμάσου.

Τα “ετοιμάσου” τα δικά του ήταν πυρηνικές βόμβες. Και μπουκάραμε μέσα στο πλατό. Στην κουζίνα, την ώρα της μαγειρικής. Θέλω να σας πω πως αυτή η κίνηση στιγμάτισε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική σκέψη του τότε κυβερνόντος κόμματος στο θέμα των πολιτικών αδειών. Εκεί που η Μενεγάκη δεν γνώριζε την άφιξη του τότε ιδιοκτήτη του σταθμού δεν τα έχασε. Εκεί έδειξε πόσο επαγγελματίας ήταν. Αλλά έχει και επιχειρηματικό μυαλό. Οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τον ιδιοκτήτη για το δικό της μπάτζετ, δεν παίζονται. Με όλη μου την αγάπη, κάθε επιτυχία» είπε ο Δήμος Βερύκιος.