Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρουσίας του στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρουσίας του στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Αυλαία έριξε την 1ης Ιουλίου η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha μετά από 15 χρόνια.

Η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία της εκπομπή επέλεξε να έχει στο πλάι της τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και αγαπημένους της συνεργάτες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον οποίο, μάλιστα, τα τρία τελευταία χρόνια δεν είχαν μιλήσει καθόλου, αλλά είχαν συνεργαστεί για 16 συνεχόμενα χρόνια.

Ο Γρηγόρης μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” αποκάλυψε το παρασκήνιο της παρουσίας του στην τελευταία εκπομπή της Ελένης.

“Έγινα ρεζίλι στο πανελλήνιο με το τόσο κλάμα. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι θα είμαι ειλικρινής και πήγα με την καρδιά μου. Και αυτό που της είπα ότι δεν θα πήγαινα αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν θα πήγαινα, γιατί, έτσι ένιωθα. Αλλά, από την άλλη λυτρώθηκα. Και είναι αλήθεια που τα είπαμε, μου έπιασε το χέρι, με πήρε αγκαλιά. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο.

Και τίποτα να μην λέγαμε με αυτή την αγκαλιά, δεν θα είχε αλλάξει κάτι, το ίδιο θα αισθανόμουν. Είναι ένας πολύ οικείος χώρος εκεί. Μετά όταν χαλαρώσαμε και κάτσαμε με τον Θοδωρή δίπλα – δίπλα νόμιζα ότι ήταν μια εκπομπή και ήμασταν συνεργάτες και κάναμε το ίδιο τρολάρισμα που κάναμε και στις κανονικές εκπομπές. Ήτανε για μία μέρα σαν να ξαναδούλευα.”, ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.