Ο Γιώργος Χωραφάς αποκαλύπτει: Έκανα ουσίες..έπινα αλκόολ..έκλεβα αυτοκίνητα

Ο Γιώργος Χωραφάς αποκαλύπτει: Έκανα ουσίες..έπινα αλκόολ..έκλεβα αυτοκίνητα

Στο περιοδικό Λοιπόν έδωσε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Χωραφάς ο οποίος αποκάλυψε ότι έκανε χρήση ουσιών και κλοπές όταν ήταν πιο μικρότερη ηλικία.

 «Όχι, δεν ήμουν τόσο καλό παιδί, έκανα ότι μπορείς να φανταστείς. Ότι ήταν απαγορευμένο με τραβούσε»

 -Δηλαδή, αλκοόλ, ουσίες;

«Δηλαδή… τα πάντα… Ουσίες, ,αλκοόλ, «δραπέτευσα» από το σπίτι μου, έφυγα, πήγα στην Αγγλία σε ηλικία 15,5 χρόνων.»

– Οι γονείς σας πώς αντέδρασαν;

«Οι γονείς μου τρελαθήκανε, αλλά εγώ ήθελα να ενηλικιωθώ στα 16 μου. Δεν μου άρεσε το σχολείο και η καταπίεση. Ευτυχώς, ήρθε ο Μάης του ’68, που άλλαξε τις σχέσεις εξουσίας ανάμεσα σε όλους, ακόμα και με τους γονείς. Πραγματικά, ήταν απελευθερωτική η στιγμή και ήρθε στα 15,5 μου. Έκλεβα αυτοκίνητα, του μπαμπά μου ή και άλλων, όπως και μοτοσικλέτες, έτρεχα, μεγάλη ταχύτητα, χωρίς δίπλωμα, τα πάντα έκανα.»

-Ουσίες, ναρκωτικά;

«Αργότερα, όχι όμως με μορφή εξάρτησης. Δεν υποφέρω την εξάρτηση.»

-Απ’ όλα αυτά που έχετε περάσει ποιο θεωρείτε το πιο δύσκολο;

«Υπήρξαν πολλές δυσκολίες στη ζωή μου. Το δύσκολο είναι να κόβω κάθε βράδυ το… ρεύμα. Όταν παίρνω, φόρα, θέλω να συνεχίσω και πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου να σταματήσω, να ησυχάσω και να .κοιμηθώ. Έχω την τάση να θέλω να το κάνω κι άλλο, να διαβάσω κάτι… είμαι βουλιμικός με το διάβασμα. Δεν είναι τόσο ωραία και τώρα προσπαθώ να βάζω όρια, να ξυπνάω το πρωί και να αρχίζω καινούργια σελίδα.»

-Ζείτε σε μία χώρα που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο στόχαστρο τρομοκρατών. Έχετε καθημερινά το φόβο μιας τρομοκρατικής επίθεσης;

«Βεβαίως κι έχω αυτόν ίο φόβο. Εγώ «μπαινοβγαίνω» στο Παρίσι, φοβάμαι περισσότερο για τα παιδιά μου που ζούνε στο Παρίσι, που κάθε στιγμή βρίσκονται εκεί.»