Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Χρανιώτης επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Γιώργος Χρανιώτης μετά την αποχώρηση του από το Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος, του έκαναν αρκετές ερωτήσεις όσον αφορά το παιχνίδι επιβίωσης.

Εξήγησε πως ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον με τους ανθρώπους και το καυσαέριο, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τελευταία ψηφοφορία από όπου αποχώρησε: «Όταν μπήκα υποψήφιος με τον Ντάνο, περίμενα ότι θα φύγω. Αν ήμουν στη θέση του κόσμου κι έπρεπε να πάρω θέση στο συγκεκριμένο δίλημμα, αυτή θα ήταν η θέση μου».

Μέσα σε ολα εξήγησε πως από την αρχή δέθηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σχολιάζοντας πως αποτέλεσαν τους «περιθωριοποιημένους».

«Το να πάρουμε φαγητό απέξω έχει συμβεί 2-3 φορές. Δεν ξέρω αν το κάναμε εμείς πιο πολλές φορές ή οι άλλοι. Δεν είναι και τόσο απλό. Απλώς βγήκαμε εκτός ορίων και ψάξαμε για φαγητό», ανέφερε για την… παρανομία του που σχολιάστηκε.

Μάλιστα δήλωσε πως θεωρεί το Ντάνο φίλο του, ενώ επεσήμανε πως με την Ειρήνη Παπαδοπούλου παρά τον καβγά τους θέλει να επικοινωνήσει.

Για όσα λέγονται τελευταία και από το Στέλιο Χανταμπάκη για τις προσευχές του Ντάνου, σχολίασε: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από τη Σκιάθο που έχει όλες τις καταβολές ενός Έλληνα Χριστιανού Ορθόδοξου και θα κάνε τον σταυρό του. Αυτό είναι προς τιμήν του. Παίρνει πάρα πολύ δύναμη από αυτό το πράγμα και αλίμονο αν κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο που ζητάει δύναμη με αυτόν τον τρόπο. Φαντάζομαι ότι σε 5 χρόνια αν πάτε στη Σκιάθο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αν ένας άνθρωπος κάνει τον σταυρό του για κάποιο λόγο ή απλώς επειδή πιστεύει».