Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου του

Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά τη γέννηση του γιου του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το βράδυ της Κυριακής γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι με αυτό τον τρόπο επισφραγίστηκε ο μεγάλος έρωτας τους ζευγαριού.

Ο ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με τον γιατρό πάνω από τη Γεωργία Αβασκαντήρα, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της, το αγγελούδι τους.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης, το εν λόγω στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο μετά τον τοκετό.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιώργος Χρανιώτης.