Ο Γιώργος Χατζηνάσιος διασκέδασε με την οικογένειά του στον Τόλη Βοσκόπουλο!

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος διασκέδασε με την οικογένειά του στον Τόλη Βοσκόπουλο!

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος στο BARAONDA MUSIC HALL
το ραντεβού με την επιτυχία συνεχίζεται…

Οι εμφανίσεις του Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda Music Hall κάθε Τετάρτη έχουν την γεύση της επιτυχίας. Πολλοί φίλοι του μουσικοί σπεύδουν να το απολαύσουν και να χαρούν μαζί του.

Ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος με την οικογένειά του χάρηκαν και χειροκρότησαν με τη ψυχή τους τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος για δυο ώρες προσφέρει στους πολυάριθμους θαυμαστές του  ένα πρόγραμμα μεγάλων επιτυχιών, θυμίζοντας τραγούδια της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια. Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του.

Μαζί του ο  Κώστας Καραφώτης ένας πολύ καλός ερμηνευτής της νεότερης γεννιάς, με ταλέντο και γνήσια λαική φωνή. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν οι εξαιρετικές τραγουδίστριες  Δήμητρα Σταθοπούλου και Χρυσάνθη Παπανικολάου.

Το Baraonda music hall θυμίζουμε ότι σας περιμένει… ανανεωμένο με ένα πλούσιο μενού υψηλής ποιότητας.Απόλαυση ψυχαγωγίας και απόλαυση φαγητού. Ο απόλυτος συνδυασμός στο Baraonda music hall, μοναδικό προορισμό για εξαιρετικά  βράδια.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης. Στο κλαρίνο ο μοναδικός Θανάσης Βασιλόπουλος.