Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε video clip την ιστορία του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε video clip την ιστορία του παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Συγκινεί ο Αντώνης Τσαπατάκης στο video clip του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο ”Άργησες πολύ” στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Μετά από ένα τραγικό δυστύχημα, ένας πρωταθλητής κολύμβησης χάνει τον πιο πολύτιμο φίλο του και την κίνηση στα κάτω άκρα, αλλά κερδίζει τον εαυτό του και τη δύναμη να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με πάθος και αξιοπρέπεια…

Αυτή είναι τηλεγραφικά η υπόθεση του νέου video clip του Γιώργου Σαμπάνη για το τραγούδι «Άργησες Πολύ», το οποίο είναι σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα μπλέκει την πραγματική ιστορία του παραολυμπιονίκη κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη με τη φαντασία, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των video clip σαν short movies από τον πλατινένιο δίσκο «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ».

Στην μπαλάντα «Άργησες Πολύ», ο Γιώργος Σαμπάνης παραδίνεται εκστατικά στη δύναμη της αλλαγής, σε ένα από τα πιο ερμηνευτικά ώριμα τραγούδια του, σμιλευμένο συγκινητικά με τις λέξεις και τα νοήματα από την πένα της μοναδικής Ελεάνας Βραχάλη.

Το «Άργησες Πολύ» είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του καλλιτέχνη από τον πλατινένιο δίσκο του με τίτλο «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.