Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με την Caitlyn Jenner

Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με την Caitlyn Jenner

Είναι από τις συναντήσεις που εξέπληξε πολλούς καθώς με αφορμή το συνέδριο του Web Summit που πραγματοποιηθηκε στη Λισαβόνα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πόσο έχουν χειροτερεύσει στα πλαίσια του χρόνου, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με την Caitlyn Jenner και αντάλλαξαν απόψεις για τους Αγώνες.

Η Caitlyn Jenner γνωστός και ως Bruce Jenner πατριός των Kardashian, το 1979 έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ και καλέστηκε από το Web Summit για να μιλήσει για την αξιοπιστία των αγώνων.

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στην ιστορία των αγώνων που έχουν ξεκινήσει από την χώρα μας και μίλησε για τη σχέση που έχουν με πολιτική και χρήματα.

Το Web Summit, είναι η μεγαλύτερη διάσκεψη για τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας στην Ευρώπη και στον κατάλογο των ομιλητών βρίσκονται πάνω από 1000 ονόματα, μεταξύ αυτών του Γεν. Γραμματέα των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, της επιτρόπου Ανταγωνισμού Μαργκαρέτε Βεστάγκερ, του πρώην πρόεδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και του πρώην αμερικανού αντιπρόεδρου Αλ Γκορ.