Ο Γιώργος Παπακώστας μιλάει για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

MAGEIRAS1-682x384-250x250.jpg

Στην εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο γνωστός chef Γιώργος Παπακώστας, που φέτος τον παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

«Την Ελένη την είχα γνωρίσει προσωπικά πριν από περίπου τρία και παλιότερα, αλλά ήταν η περίοδος όπου θα έφευγα για Αμερική και δεν μπορούσα. Μου άρεσε που ήταν σχετικά ευέλικτοι και δεν με ήθελαν πέντε ημέρες την εβδομάδα ώστε να έχω τις Παρασκευές ελεύθερες και να μπορώ να μετακινούμαι για να επιβλέπω τα μαγαζιά» και προσθέτει:

«Η Ελένη με κέρδισε πραγματικά όταν μου είπε: “Άμα δεν θέλεις να κάνεις γεμιστά και κριθαράκι στη γάστρα, ΟΚ”. Αυτό που θέλω να κάνω μέσα από το βήμα της εκπομπής είναι να μάθω στον κόσμο πράγματα που αγνοεί, όπως το πώς να φτιάχνεις φαγητό με όσα σου έχουν περισσέψει από όλη την εβδομάδα ώστε όχι μόνο να κάνεις οικονομία αλλά και να μειώσεις τα carbon footprint σου στον πλανήτη. Όταν η συνταγή θέλει μισό καρότο, δεν πετάμε το άλλο μισό, πρέπει να μάθουμε τι να το κάνουμε» καταλήγει.