Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλάει πρώτη φορά για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του

Πολλά γράφτηκαν για την αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το Late Night 3 λεπτά μετά την έναρξη της κουβέντας!

Ο παρουσιαστής στην τελευταία του συνέντευξη στο Man of Status και τη Μαρία Κολλιάτσα τοποθετήθηκε εξηγώντας τι ακριβώς είχε συμβεί λέγοντας:

«Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος του είπε: «Λένε ότι είστε πολύ πιεστικός στις συνεντεύξεις σας». Από τη μεριά του, ο Γιώργος σημείωσε: «Ο δημοσιογράφος οφείλει να σκάψει στην ψυχή και το μυαλό του καλεσμένου και να του δώσει την δυνατότητα να βγάλει την αλήθεια του. Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Και έχουν μιλήσει χωρίς φόβο για όλα. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη ημέρα όλοι ανεξαιρέτως με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου έχουν στείλει μήνυμα για να με ευχαριστήσουν για την υπέροχη κουβέντα που είχαμε».