Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά

Ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, συζητήθηκε πολύ από τα Μέσα. Το πρώην ζευγάρι με μια κοινή τους δήλωση Reallife γνωστοποίησε πως δεν είναι πια μαζί.

Ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε συνέντευξη στο Big Fish και τον Κώστα Μπουρούση και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον χωρισμό του με την Φαίη.

Αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό τους χωρισμό, λέγοντας:

«Χρόνια το έλεγα ότι ήθελα να φύγω από το Πρωινό. Δεν ήταν ανέκδοτο. Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες. Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που κάναμε κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο τέλος του γάμου τους, λέγοντας:

«Σε ότι αφορά το προσωπικό κομμάτι, και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά».