Ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο του από τη Φαίη Σκορδά: «Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ»

Στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τα παιδιά του και το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε μάλιστα πως δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον χωρισμό του.

Μάλιστα, ο καλεσμένος του Γιώργος Παρτσαλάκης, μίλησε για τις πρώην συζύγους του, τους χωρισμούς του και τα παιδιά του.

«Έχω παντρευτεί τρεις φορές και έχω χωρίσει τρεις. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αν τύχει και βρεθούμε κάπου. Αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Όχι να κάνουμε μαζί διακοπές. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν, κατά τη γνώμη μου, για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…. Όλοι κουβαλάμε προβλήματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος ανέφερε: «Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα. Ότι και να λέμε ρε παιδί μου, ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου. Είναι 8 και 5 ετών. Και αισθάνομαι… Εγώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ».