Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει το λόγο που έβγαλε τη βέρα του μια ημέρα μετά τον γάμο του

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει το λόγο που έβγαλε τη βέρα του μια ημέρα μετά τον γάμο του

Με αφορμή δήλωση της Κατερίνας Στικούδη, η οποία αποκάλυψε ότι έβγαλε τη βέρα του γάμου της μια μέρα μετά, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια παρόμοια αποκάλυψη στην εκπομπή του.

Η δήλωση της Κατερίνας Στικούδη

«Τη βέρα την έχουμε βγάλει από την επόμενη μέρα κιόλας. Γιατί για εμάς η βέρα έχει μια πολύ σημαντική αξία. Είναι το κόσμημα μας. Είσαι ο πρώτος που το πρόσεξες. Την φοράμε μόνο όταν βάζουμε τα καλά μας, εκείνος το κοστούμι του και εγώ βάζω κάτι να πάμε κάπου ωραία και βάζουμε το κόσμημα μας. Είμαστε και οι δύο πολύ ξεχασιάρηδες και νομίζω πως αν την φοράμε κάθε μέρα, την επόμενη βδομάδα νομίζω πως θα την ψάχνω. Κρίμα δεν είναι να χαθεί; Και είναι της γιαγιάς του. Η βέρα δεν προστατεύει» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

«Αυτό με τις βέρες δεν το κατάλαβα. Δηλαδή φοράνε τις βέρες μόνο όταν βγαίνουν μαζί; Εγώ τη βέρα μου τη φόρεσα μια φορά. Τη μέρα του γάμου μου και την επόμενη ημέρα τέλος η βέρα. Δε μπορώ εδώ στο χέρι μου. Εγώ δε μπορώ να φοράω κοσμήματα γενικά. Η βέρα σηματοδοτεί πως είμαστε παντρεμένοι; Στην καρδιά μας είναι η βέρα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.