Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το παρασκήνιο της αντικατάστασης του Βασίλη Καλλίδη από τον Άκη Πετρετζίκη

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το παρασκήνιο της αντικατάστασης του Βασίλη Καλλίδη από τον Άκη Πετρετζίκη

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχολίασαν το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Άκη Πετρετζίκη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο chef μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εποχή του “Πρωινού” και περιέγραψε όλα όσα έγιναν τότε και τον είδαμε στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος του βίντεο αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

“Να σας πω τι ακριβώς είχε γίνει γιατί δεν το είπε ο Άκης. Τότε ήταν ο Βασίλης Καλλίδης στο Πρωινό mou, εμείς τον βρήκαμε εκεί από την προηγούμενη εκπομπή. Κάποια στιγμή ο Βασίλης είχε ένα θέμα προσωπικό και έπρεπε να αποχωρήσει από την εκπομπή για κάποιους μήνες.

Ψάχναμε στο Mega να δούμε ποιος θα μαγειρέψει. Ερχόντουσαν από το MasterChef o Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης και οι τρεις κριτές, από μία φορά ο καθένας την εβδομάδα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, αφού είδαμε ότι ο Βασίλης δεν θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα, λέει το Mega ότι πρέπει να αποφασίσουμε τον Αποστολάκη ή τον Πετρετζίκη.

Τα στελέχη του Mega ήθελαν τον Αποστολάκη κι επιμέναμε η Φαίη κι εγώ στον Άκη γιατί θεωρούσαμε ότι έχουμε καλύτερη χημεία με τον Άκη. Επειδή πήγαινε καλά η εκπομπή μας έκαναν τα χατίρια κι έτσι ήρθε ο Άκης κι έμεινε στο Πρωινό mou.”, ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.