Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, την αποχή του από το κρέας και τα παιδιά του!

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, την αποχή του από το κρέας και τα παιδιά του!

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show”του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του από την Αμερική, τα δύο του παιδιά και το μέλλον του. Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πλέον που βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί και απολαμβάνει το φαγητό, ενώ επισήμανε ότι είναι χορτοφάγος.

«Κρέας έχω να φάω καιρό. Δεν λέω ότι δεν τρώω κρέας, αλλά έχω να φάω μήνες τώρα, μπορεί και χρόνια», δήλωσε. «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα πάντα όταν είμαι στην Ελλάδα και παίζει σημαντικό ρόλο η διατροφή. Μόνο όταν ζήσεις πολύ καιρό έξω καταλαβαίνεις και εκτιμάς το ελληνικό φαγητό. Γιατί τα υλικά μας είναι ακόμα αγνά, καθαρά και τα περισσότερα φτιαγμένα με αγάπη. Πάω στην ταβέρνα της γειτονιάς μου και δεν ξέρω τί να πρωτοφάω -θέλω τα πάντα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Στη συνέχεια, η κουβέντα στράφηκε στο γιο του, ο οποίος μετακόμισε με τη Μεξικανή μητέρα του και πρώην σύντροφο του ηθοποιού στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του που ζει στο εξωτερικό.

«Ήρθαν ο γιος μου και η μητέρα του στην Ελλάδα. Και χαίρομαι γιατί τους βλέπω να είναι ευτυχισμένοι. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά σου ευτυχισμένα. Και η κόρη μου που δεν είναι εδώ και είναι μακριά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω τόσο ευτυχισμένη σε όλη της τη ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να είναι τα παιδιά σου καλά. Οι άνθρωποι που αγαπάς να είναι καλά», εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ήλιος».

«Ο γιος μου αισθάνεται μεγάλη οικειότητα με την Ελλάδα γιατί από τότε που γεννήθηκε ερχόταν και περνούσε δύο μήνες κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Με το που του το είπαμε είπε “Ναι, θέλω να μείνω, δεν θέλω να γυρίσω πίσω”. Είναι πολύ ευτυχισμένος στο σχολείο», είπα ακόμα για τον μικρούλη, ενώ παράλληλα, δήλωσε ότι η πρώην σύντροφός του, η Άλμα η οποία περνάει όμορφα στη χώρα μας, μαθαίνει ελληνικά και να φτιάχνει ελληνικά φαγητά.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πώς ονειρεύεται το μέλλον του. «Για μένα το ιδανικό είναι η βάση μου να βρίσκεται στην Ελλάδα, να δουλεύω αρκετά μέσω Λονδίνου που μου αρέσουν οι συνθήκες και οι άνθρωποι και να περνάω ένα δίμηνο στην Αμερική», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.