Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου συνεργάζονται ξανά μετά το φινάλε του “Παρά Πέντε”

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου συνεργάζονται ξανά μετά το φινάλε του "Παρά Πέντε"

Ο ρόλος της Θεοπούλας στη σειρά Παρά Πέντε, ήταν εκείνος που έκανε την Έφη Παπαθεοδώρου ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Έντεκα χρόνια μετά το φινάλε της σειράς, ο Γιώργος Καπουτζίδης θυμάται όταν πρώτο συνάντησε την ηθοποιό, πριν από δεκατρία χρόνια.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά μαζί για την ταινία κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς».

«Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και πάλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα», έγραψε στο Instagram ο Γιώργος.

View this post on Instagram

Όταν συναντηθήκαμε πριν από 13 χρόνια, κανείς από τους δυο δεν φανταζόταν ότι αυτή η συνάντηση θα ήταν τόσο καθοριστική για τις ζωές και των δυο. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, είμαστε και παλι μαζί, στη μεταγλώτισση της υπέροχης ταινίας κινουμένων σχεδίων, «Ο Γκριντς» Μόνο που η αμηχανία της πρώτης συνάντησης του τότε, έχει γίνει πια αγάπη! Βαθιά αγάπη και νοσταλγία για όσα έχουμε ζήσει παρέα. #rhegrinchmovie #thegirnchmoviegr #premiere #6December #stealingchristmas #love #lovemyjob #uip #uipgreece @uip_greece

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on