Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνεχίσει την «Εθνική Ελλάδος» στον ΣΚΑΪ;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνεχίσει την «Εθνική Ελλάδος» στον ΣΚΑΪ;

Η «Εθνική Ελλάδος» ήταν μια από τις σειρές που ξεχώρισαν. Ωστόσο, τελείωσε πρόωρα λόγω των προβλημάτων στο MEGA.

Όλο αυτό το διάστημα τα σενάρια για επιστροφή της σειράς μέσω άλλου καναλιού, ήταν πολλά. Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 Μέρες TV, απάντησε σε όλα.

Αρχικά, τόνισε πως θεωρεί ότι δε μπορεί να συνεχιστεί η «Εθνική Ελλάδος» λέγοντας:

«Γράφονται κατά καιρούς διάφορα πράγματα, τα οποία πολλές φορές δεν ισχύουν. Και οι ρυθμοί που διαδίδονται πια οι ανακριβείς φήμες στον ηλεκτρονικό τύπο είναι ιλιγγιώδεις, δεν τις προλαβαίνεις. Τέλος πάντων, ξέρω ότι είχε γραφτεί πως συζητούσα με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι για τη σειρά. Δεν συζήτησα ποτέ. Και δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Νομίζω ότι είμαι σαφής. Έπειτα από δύο χρόνια που πέρασαν, είναι δύσκολο να δούμε τη συνέχεια της σειράς. Έχουμε σκορπιστεί πια σε άλλες δουλειές, με άλλες υποχρεώσεις. Νομίζω ότι και εμείς που δουλέψαμε εκεί, αλλά και οι τηλεθεατές της «Εθνικής Ελλάδος», θα τη θυμόμαστε ως μία από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές στιγμές μας. Για μένα ίσως και να είναι η πιο αγαπημένη».

Ωστόσο, δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ λέγοντας:

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω αναλυτικά γι’ αυτό. Πράγματι γράφω αυτήν την περίοδο, χωρίς πίεση και χωρίς δεσμεύσεις. Όσο για τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ, όντως έχουμε ξεκινήσει μια ωραία συνεργασία, βλέπω πολύ θετικά το ενδεχόμενο να τη συνεχίσουμε και θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι αμφίδρομο».