Ο Γιώργος Γιαννιάς μιλάει για τη συγκατοίκηση με τον Νίνο και τις σχέσεις τους σήμερα

Ο Γιώργος Γιαννιάς μιλάει για τη συγκατοίκηση με τον Νίνο και τις σχέσεις τους σήμερα

Συνέντευξη στο περιοδικό People, παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο Just the 2of Us και το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει στον νέο κύκλο του show.

«Ήταν κάτι που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί με την Ράνια Κωστάκη. Σε γενικές γραμμές ήταν ωραία εμπειρία και πέρασα καλά. Είμαι, όμως, από τους ανθρώπους που λένε τα πράγματα με το όνομά τους: Κάποια στιγμή, προς το τέλος, με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα και το πήρα πολύ σοβαρά. Έκτοτε μου έχουν έγιναν προτάσεις για το Dancing with the stars, αλλά και για το YFSF. Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να τις κάνω για να ωφεληθώ σε κάτι. Και αυτό ισχύει και για την τηλεόραση. Για την επιστροφή του show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη σαν κριτής θα έλεγα ναι, αλλά όχι σαν παίκτης», αναφέρει ο Γιώργος Γιαννιάς.

Ο Γιώργος Γιαννιάς αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια που βρέθηκε από τη Ρόδο στην Αθήνα και την περίοδο που συγκατοικούσε με τον Νίνο.

«Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα, μέναμε μαζί με τον Νίνο, με τον οποίο κάναμε πολύ παρέα εκείνη την εποχή. Είχε προηγηθεί η γνωριμία μας σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν στη Ρόδο. Κάποια στιγμή, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε «Ρε μικροφωνιάρη, πως γίνεται να έρθω και εγώ στην Αθήνα». Κάπως έτσι τον κάλεσα και δέσαμε. Ήταν καταπληκτικός συγκάτοικος. Πηγαίναμε με τα πόδια στη Γλυφάδα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, χωρίς λεφτά και δουλειά, τα χρόνια ήταν όμορφα.

Πριν βγει το Fame Story στον αέρα, με είχε ρωτήσει η Μαργαρίτα η Δρούτσα αν έχω κάποιον να της προτείνω για το παιχνίδι και αμέσως της είπα για τον Νίνο. Ο Νίνο ξεχώριζε, έλαμπε και είχε άστρο. Από εκεί και πέρα μπήκε στο Fame Story και έγινε αυτό που έγινε» δηλώνει ενώ για τις σχέσεις που διατηρούν σήμερα αποκαλύπτει: «Όταν βρεθούμε θα μιλήσουμε, αλλά δεν έχουμε την επικοινωνία που είχαμε στο παρελθόν. Οι ζωές μας άλλαξαν και χαθήκαμε».