Ο Γιώργος Βασιλείου δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο Γιώργος Βασιλείου δίνει μάχη για τη ζωή του

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Βασιλείου, ο γνωστός σε όλους «ταξίαρχος Στάθης Θεοχάρης» από τη σειρά «Καλημέρα Ζωή». Ο ηθοποιός, που δίνει μάχη για τη ζωή του, νοσηλεύεται στο δημόσιο νοσοκομείο Μεταξά αλλά έχει πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του, Λία.

«Είμαι καλά. Θα τα καταφέρω να βγω από εδώ υγιής και μετά θα δώσω παντού το μήνυμα της ζωής: “Πετάξτε τώρα το τσιγάρο”. Θέλω να περάσεις ένα μήνυμα στα νέα παιδιά, να πετάξουν τώρα το τσιγάρο» εξομολογήθηκε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την εφημερίδα Freddo.

Πριν λίγους μήνες, ο Γιώργος Βασιλείου αποφάσισε να κάνει αξονική, καθώς είχε προβληματιστεί από έναν βήχα που τον ταλαιπωρούσε. Η εξέταση έδειξε «μαύρισμα» στον πνεύμονα, και μετά την προτροπή ενός φίλου του, ο ηθοποιός προχώρησε σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο. Τελικά, όλα έδειξαν ότι έπρεπε να κάνει εσπευσμένα εισαγωγή στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά, στον Πειραιά.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Βασιλείου δεν το βάζει κάτω. Η ψυχολογία του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις επεμβάσεις που πρόκειται να υποβληθεί στο μέλλον.

Πηγη: peoplegreece.com