Ο Γιώργος Βάλαρης αποκαλύπτει ποια θα πρωταγωνιστήσει στο “Μια κυρία στα μπουζούκια”

Ο Γιώργος Βάλαρης αποκαλύπτει ποια θα πρωταγωνιστήσει στο “Μια κυρία στα μπουζούκια”

Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία των παραστάσεων «Γοργόνες και Μάγκες», «Μαριχουάνα στοπ!» και «Η νεράιδα και το παλικάρι», ο Γιώργος Βάλαρης σχεδιάζει να ανεβάσει ακόμα μουσική κωμωδία στο θέατρο, το «Μία κυρία στα μπουζούκια».

Ο Γιώργος Βάλαρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο cast της συγκεκριμένης παράστασης.

Ακούγεται ότι η επόμενη σεζόν θα σε βρει με το μιούζικαλ «Μια κυρία στα μπουζούκια»

Αληθεύει, εφόσον φυσικά κλείσω το κατάλληλο καστ, αλλά και βρεθεί η «κυρία» (σ.σ. γέλια) που θα την υποδυθεί. Είναι δύσκολος ρόλος και θα ήθελα να ερμηνευτεί σωστά. Πιστεύω στη χημεία που πρέπει να έχει το καστ. Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης. Αν δεν τελεσφορήσει, δεν θα το κάνω. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι δεύτερο και τρίτο πλάνο, πάντα όμως με μια κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου. Ωστόσο, από τη μεθεπόμενη σεζόν θα καταπιαστώ με άλλο είδος. Δεν θέλω να «καώ» με τα μιούζικαλ.

Ακούστηκε το όνομα της Πάολας για το «Μια κυρία στα μπουζούκια»

Δεν προσανατολίζομαι στην Πάολα. Πιο κοντά στον ρόλο της Χρονοπούλου για μένα θα ήταν η Θεοδωρίδου. Όμως, η Νατάσα, δυστυχώς, δεν κάνει θέατρο. Ωστόσο, μπορεί στον ρόλο της Μαίρης να είναι η Ζέτα Δούκα. Ίσως μου δώσει τα φώτα της η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου για το ποια θα μπορούσε να την υποδυθεί.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.