Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τη κριτική που του έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Τατουάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για τη κριτική που του έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Τατουάζ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page της εφημερίδας Νέα Σελίδα μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Τατουάζ και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Τι κριτική σού έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου όταν σε είδε στα πρώτα επεισόδια;

Η Ντορέττα, εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι εξαιρετική παρουσιάστρια και χορεύει καταπληκτικά. Εννοείται ότι λόγω της προσωπικής μας σχέσης ήθελα τη γνώμη της. Είναι αντικειμενική και δεν μου χαϊδεύει τ’ αυτιά. Η Ντορέττα ήταν ένας από τους ανθρώπους που εντόπισαν το ζήτημα της άρθρωσης και με συμβούλευσε να το δουλέψω για να το βελτιώσω.

Σου έχει κρατήσει τα λόγια όταν διαβάζεις τον ρόλο σου;

Οχι. Δεν διαβάζουμε μαζί (γελάει).

Όταν σε ρωτούν αν έχεις σχέση με την Ντορέττα, απαντάς ότι είστε φίλοι. Αν ήσασταν ζευγάρι, θα το παραδεχόσουν σε μια συνέντευξη;

Το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δικό μου θέμα και δεν αισθάνομαι την υποχρέωση να παραδεχτώ ή να μην παραδεχτώ αν έχω σχέση σε μια συνέντευξη. Η προσωπική ζωή λέγεται έτσι γιατί αφορά σ’ εμένα και όχι στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο, κανένας δεν πιστεύει ότι είστε φίλοι…

Και τι να πούμε δηλαδή; Ότι είμαστε εχθροί; Με την Ντορέττα έχουμε βγει, έχουμε φάει, κάνουμε παρέα. Από κει και πέρα, επειδή κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να το βαφτίσουν αυτό κάπως αλλιώς, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετούμαι συνέχεια. Δεν έχω βγει μόνο με την Ντορέττα για φαγητό. Έχω βγει και με άλλους φίλους και φίλες μου, αλλά προφανώς αυτό δεν ενδιαφέρει ως είδηση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.