Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε τις επαγγελματικές του συμφωνίες

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε τις επαγγελματικές του συμφωνίες

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει πιο απελευθερωμένος σχετικά με το πώς ήταν αμέσως μετά το τέλος του Survivor. Ο νικητής του reality επιβίωσης ξεχώρισε και παραμένει ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα της δημοσιότητας.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του όλο και πληθαίνουν, καθώς εξήγησε πως χρειαζόταν να διαχειριστεί όλο αυτό που ζούσε. «Ήθελα να μπορώ εγώ ο ίδιος να ανταποκριθώ στην αγάπη του κόσμου», επεσήμανε στη συνέντευξη που έδωσε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τη Μαρία Κολλιάτσα.

Οι ερωτήσεις που απάντησε στη συνέχεια παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρον, με τις αποκαλύψεις να μη λείπουν.

Τι έκανες με τα χρήματα που πήρες από το έπαθλο;

Δεν τα έχω πάρει ακόμα. Βάσει του συμφωνητικού θα πρέπει να τα έχω πάρει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου.

Φαντάζομαι ότι αυτά τα χρήματα που θα πάρεις θα τα αξιοποιήσεις για τη δουλειά σου;

Όταν τα πάρω με το καλό, αναλόγως τις ανάγκες που θα έχω, θα κοιτάξω να τα αξιοποιήσω, βοηθώντας πρωτίστως την οικογένειά μου αλλά και τις τότε επαγγελματικές μου βλέψεις.

Τηλεοπτικά θα κάνεις κάτι;

Έχω ξεκινήσει να κάνω ομιλίες με θέμα motivation. Ήδη έχω κάνει μία για μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, έχω κάνει κάποιες συμφωνίες προφορικές για διαφημίσεις και μέχρι τον επόμενο μήνα ελπίζω να ανακοινωθούν κάποιες από αυτές. Κάθε πρόταση είναι τιμητική για εμένα και θα φροντίσω να κάνω πράγματα στα οποία μπορώ να αντεπεξέλθω και να είμαι εγώ.

Το να κάνεις οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που σκέφτεσαι μελλοντικά;

Είναι κάτι που το σκέφτομαι από… χτες, αλλά δεν είμαι έτοιμος να το κάνω σήμερα. Θέλω να το κάνω σωστά.

Έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο;

Όχι, λείπει κάτι βασικό γι’ αυτό λέω ότι δεν γίνεται. Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου, όπως και τα τελευταία χρόνια. Ευελπιστώ στην ευχή της Παναγίας, να βρω έναν άνθρωπο, να κάνουμε οικογένεια και να δημιουργήσουμε όμορφα πράγματα μαζί.