Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έγινε 2 χρονών και τα γιόρτασαν διαφορετικά φέτος

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έγινε 2 χρονών και τα γιόρτασαν διαφορετικά φέτος

Με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού.

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββας και γίνεται δύο χρονών, αλλά εξαιτίας του κορονοϊού τα φετινά του γενέθλια, θα τα γιορτάσει εντελώς διαφορετικά.

Η Δούκισσα θέλησε να δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το πάρτι που έκαναν στο σπίτι τους, χωρίς φίλους, γιαγιάδες και παππούδες.

Έτσι του ευχήθηκε και δημόσια ποζάροντας με τον μικρό Σάββα αγκαλιά, φορώντας το ίδιο χρώμα μπλουζάκι και στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε:

«Γενέθλια σε καραντίνα. Χωρίς φίλους, χωρίς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, χωρίς πάρτι και μουσικές. Αλλά με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες ήμερες που θα έρθουν. Χρόνια σου πολλά μωρό μου. Σε λατρεύουμε. #BabyS #happybirthday #2yearsold #menoumespiti (Το κακό βέβαια είναι πως όταν δεν έχεις φίλους να μοιραστείς την τούρτα, την τρως όλη μόνος σου)».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.