Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη γύρισε ταινία για τις γυναίκες που έχουν δεχθεί επίθεση με βιτριόλι και βραβεύτηκε

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη γύρισε ταινία για τις γυναίκες που έχουν δεχθεί επίθεση με βιτριόλι και βραβεύτηκε

Απόσπασμα από την βραβευμένη ταινία μικρού μήκους «Beautiful» η οποία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία, και γυρίστηκε σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μουσούλη παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης με βιτριόλι που είχαμε στη χώρα μας παρουσίασε απόσπασμα από την εν λόγω ταινία που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες, Αμερικανούς και Ινδούς και έχει καταφέρει να βραβευτεί.

Η ταινία μικρού μήκους βασίζεται στην αληθινή ιστορία μιας νεαρής Ινδής που τιμωρήθηκε με βιτριόλι γιατί αρνήθηκε προξενιό.

«Οι επιθέσεις με θειικό οξύ αυξάνονται και σε ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες πλέον καλούνται να πάρουν μέτρα» ανέφερε στην εκπομπή ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας Κωνσταντίνος Μουσούλης, γιος της Αγγελικής Νικολούλη. «Τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται σε Ινδία και Πακιστάν.Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην αγορά αυτού του ‘’όπλου’’ και αυτό είναι κάτι που πολύς κόσμος προσπαθεί να διορθώσει» εξήγησε.

Η Ινδή ηθοποιός Άιζα Φάτιμα που πρωταγωνιστεί, έχει βοηθήσει θύματα τέτοιων επιθέσεων, έχει επισκεφθεί νοσοκομεία που έχουν ειδικές πτέρυγες και μίλησε σχετικά στην εκπομπή.