Ο Γιατρός, η Ιστορία Ενός Θαύματος: Όσα θα δούμε απόψε

Ο Γιατρός, η Ιστορία Ενός Θαύματος: Όσα θα δούμε απόψε

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος», που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.30 στον ΣΚΑΪ.

Τα δύσκολα περιστατικά διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ ένας άγνωστος θανατηφόρος ιός γίνεται η αφορμή να μπει τμήμα του νοσοκομείου σε καραντίνα με αποκορύφωμα να κινδυνέψουν αλλά και να χαθούν ζωές.

Οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν και φτάνουν στα όρια της επαγγελματικής, σωματικής και ψυχολογικής αντοχής.

Ο Γιατρός, η Ιστορία Ενός Θαύματος
Υπόθεση 27ου επεισοδίου

ΓΙΑ 25 Μαΐου 2020

Δευτέρα 25 Μαΐου 
Επεισόδιο 27

Η Μπετούς περνά τη νύχτα στο σπίτι του Αλί, ο οποίος έχει γίνει ο άνθρωπος που εμπιστεύεται περισσότερο, μετά την αδελφή της. Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο για να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Ο Αλί και η Μπελίζ οργανώνουν κρυφά μια έκπληξη για τον Φέρμαν, που θα τον κάνει να πιστέψει λίγο περισσότερο στα θαύματα και τους ήρωες.

Αργότερα, ο Αλί μαζεύει το κουράγιο του για να εκπληρώσει αυτό που υποσχέθηκε στη μικρή Μπετούς: να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του στη Νάζλι. Όμως πριν προλάβει να συμφιλιωθεί με την απάντησή της, οι εξελίξεις στο νοσοκομείο γίνονται καταιγιστικές. Είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας της δωρεάν κλινικής απόρων και η κλινική γεμίζει κόσμο που περιμένει να εξεταστεί.

Σαν να μην έφτανε αυτό, φτάνει στα επείγοντα ένα περιστατικό το οποίο θα αποδειχθεί ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει ποτέ αντιμετωπίσει το νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και το προσωπικό του.

Απόψε στον ΣΚΑΪ στις 21.30