Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή και προτιμά να απασχολεί τα μέσα μόνο με τα επαγγελματικά του. Ωστόσο αποφάσισε να είναι πιο ανοιχτός καθώς μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, παραδέχτηκε τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Συγκεκριμένα, όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε, είπε: «Θα μου λύσεις μια απορία; Ποιος είναι ο Hugk; Ανέβαζες όλο το καλοκαίρι φωτογραφίες και στο τέλος υπήρχε το όνομα hugk…», με χιούμορ και συνέχισε:

«Είναι τερτίπια του instagram, μπαίνει αυτόματα… το έβαζε μόνο του…Δοκίμασέ το κι εσύ… Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα , αλλά δεν είναι επιλογή μου… Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν… Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου… δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί…»!

Στη συνέχεια, ο Γιάννης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Έλα στη θέση μου», προσέθεσε:

«Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.