Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Έπειτα από ένα υπέροχο καλοκαίρι και αφού έκαναν τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού επέστρεψαν στην καθημερινότητα της Αθήνας.

Το ζευγάρι ξεκινάει ξεχωριστά εντατικά γυρίσματα, κάτι που στάθηκε η αφορμή για να αποφασίσουν να ζήσουμε μαζί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Οι ώρες που θα βλέπονται από δω και στο εξής θα είναι ελάχιστες. Αφού η Κατερίνα πρωταγωνιστεί στην σειρά του AlphaTατουάζ“, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και θα μοιράζει τη ζωή της σε Αθήνα και Καλαμπάκα.

Επίσης έχει το θέατρο, που θα υποδυθεί τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη στην ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο“, και έτσι αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την ηθοποιό.

Από την άλλη ο Γιάννης ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη θέση μου”, επίσης τον Alpha, ενώ ετοιμάζει και τα θεατρικά του σχέδια.

Ως αποτέλεσμα, ο προσωπικός χρόνος να είναι ελάχιστος και αποφάσισαν να μη γυρίζει ο καθένας στο σπίτι του, αλλά και οι δύο σε ένα: σε αυτό της Κατερίνας προς το παρόν.