Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο tv Έθνος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που κόπηκε η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».

Με τα νούμερα τηλεθέασης είσαι φανατικός; Τα διαβάζεις καθημερινά;

Στις αρχές κάθε δουλειάς ναι, τα παρακολουθώ συστηματικά. Γιατί με απασχολεί να είναι πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού. Έστω και έναν θεατή να φέρνει η σειρά στο κανάλι θεωρείται επιτυχημένη και έτσι αποφεύγεις τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι πολύ σημαντικό, δεν θέλω καμία δουλειά να σταματάει, γιατί απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Και δεν χαίρομαι αν εγώ κάνω 60% τηλεθέαση και μια άλλη σειρά 5%, γιατί του χρόνου μπορεί να είμαι εγώ σε αυτήν τη θέση.

Υπήρξαν όμως και σειρές με πολύ υψηλά νούμερα στο παρελθόν, που κόπηκαν για άλλους λόγους. Για παράδειγμα αν και ήσουν πολύ μικρός θυμάσαι τι συνέβη με το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»;

Υπήρχαν έντονες διαφωνίες και μεγάλος εγωισμός από πολλά εμπλεκόμενα πρόσω πα που χειρίστηκαν λάθος την κατάσταση. Η δουλειά αυτή θα μπορούσε να αφήσει εποχή.

Σε σόκαρε τότε όλο αυτό;

Όχι γιατί ήμουν μικρός. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου δουλειά και νόμιζα πως έτσι ήταν το φυσιολογικό, (γέλια). Τσακώνονται κάποιοι μεταξύ τους, κόβεται η δουλειά και πάμε στην επόμενη. Αν το πάθαινα αυτό 3-4 χρόνια μετά από τότε που συνέβη θα ήταν πιο δύσκολο. Τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει την κατάσταση. Τελικά αμέσως μετά ήρθε μια καινούργια σειρά…