Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη φοβία του για την πορεία του γιου του στο τραγούδι

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη φοβία του για την πορεία του γιου του στο τραγούδι

Έκπληξη είχε προκαλέσει πριν μερικά χρόνια η κίνηση του Γιάννη Πλούταρχου να ανεβάσει τον μεγαλύτερο του γιο, Γιώργο στην πίστα, προκειμένου να ερμηνεύσει ένα από τα τραγούδια που ο ίδιος είχε γράψει για τον πατέρα του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος που μίλησε στην εφημερίδα Reallife, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον γιο του αλλά και για τη συμβουλή που του έχει δώσει.

«Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα γιατί ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο γρήγορα μεγάλωσε ο Γιώργος. Τελείωσε το στρατιωτικό του και κάνει και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στις 11 Αυγούστου. Είχαμε μια αγωνία. Ήταν μουσικός στο Ναυτικό και ήταν τυχερός γιατί είμαστε πολύτεκνη οικογένεια και υπηρέτησε μόνο έξι μήνες.

Δεν καταλάβαμε για πότε πέρασε ο καιρός. Χαίρομαι όμως που τελείωσε αυτή η υποχρέωση και από εδώ και πέρα μπορεί να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στα ενδιαφέροντά του» λέει ο γνωστός τραγουδιστής και προσθέτει, «Έχω μάθει να είμαι φίλος με τα παιδιά μου. Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου είμαστε μαζί τους σε όποια απόφαση κι αν πάρουν. Αρκεί αυτή η απόφαση να είναι υπεύθυνη…. Από τότε που ο Γιώργος ήταν τεσσάρων ετών του μεταφέρω όσα έχω μάθει.

Ο γιος μου είναι σαν ένα δεντράκι που το ποτίζεις για να βγάλει σιγά σιγά τις δικές του ρίζες και τους δικούς του καρπούς. Έχει ασχοληθεί με τα ντραμς, έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας, έχει κάνει ένα εξάμηνο στη σχολή μουσικής τεχνολογίας για να μπορεί να έχει μια σφαιρική άποψη για το επάγγελμα. Παράλληλα τώρα έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής και βέβαια δε σταματά να γράφει μουσική. Αυτή τη περίοδο ετοιμάζει ένα τραγούδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει ως single από την Panik».

Όσο για το αν θα επέτρεπε στο γιο του να συμμετάσχει σε ένα μουσικό talent show απαντά: «Τα παιδιά που δεν έχουν άλλο τρόπο να προβληθούν μπορεί να βοηθηθούν μέσα από ένα ριάλιτι σόου. Ο Γιώργος είναι από τεσσάρων χρονών μέσα στα στούντιο και στις δισκογραφικές εταιρείες. Ερχόταν και έρχεται συχνά κοντά μου. Γνωρίζει αρκετά καλά τον χώρο και ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει. Το αν θα πετύχει είναι άλλο θέμα».

Μάλιστα, ο Γιάννης Πλουταρχος αποκαλύπτει και τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο σε σχέση με την πορεία του Γιώργου στη μουσική, «Φοβάμαι να μην απογοητευτεί αν δεν έρθει όπως θα ήθελε και αν έρθει η επιτυχία να μη χαθεί μέσα σε αυτή.. Η συμβουλή που του δίνω είναι να μη σταματά να μελετά και να ψάχνει μέσα από την τέχνη τον εαυτό του και όσο μπορεί να εξελιχθεί».