Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει το λόγο που δε βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει το λόγο που δε βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

«Δεν είμαι ευρείας χρήσης, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγω έξω και θα μοιράζω φιλιά και χάδια. Δε βγάζω φωτογραφίες με το κοινό. Ας στενοχωριέται. Πάντως με εκτιμάει περισσότερο. Σας βεβαιώ. Ξέρει πως δεν του λέω ψέματα. Αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος για φωτογραφία και αγκαλιά. Δε γίνεται. Είναι το στυλ μου τέτοιο.

Δεν το κάνω γιατί είμαι σνομπ. Δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τους εκτιμώ και δεν τους αγαπώ τους ανθρώπους. Ίσα-ίσα που με το έργο μου έχω δείξει πως τους αγαπώ πιο πολύ από άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τον θαυμασμό ας τον χάσω, την εκτίμηση δε θέλω να χάσω. Ο θαυμασμός δε με ενδιαφέρει. Η εκτίμηση είναι άλλο πράγμα.

Μια φορά μιλούσα με έναν πάρα πολύ καλό συνάδελφό μου, μικρότερο από μένα. Και κάτι λέγαμε για τις φωτογραφίες. Πως εγώ δε βγάζω φωτογραφίες με τον κόσμο. Και μου είπε ότι σκέφτεται να το κάνει και αυτός. “Να μη βγάζεις του είπα. Γιατί αν έχει αντίκρισμα αυτό που κάνεις θα σε έχουν στην καρδιά τους, όχι στο μαξιλάρι τους.

Γιατί τη φωτογραφία αυτή οι πρώτοι που θα τη πετάξουν θα είναι αυτοί. Γιατί όταν σε έχουν μέσα τους δεν φεύγεις ποτέ. Αλλά πρέπει να είσαι παρών με τη δουλειά σου και με τη στάση σου γενικότερα”. Το κοινό ακολουθεί αυτούς που είναι γενναίοι» εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος.