Ο γάμο της χρονιάς

Ο γάμο της χρονιάς

Ο Ρώσος μεγιστάνας Mikhail Gutseriev πάντρεψε τον 28χρονο γιο του και τόσο το μυστήριο όσο και οι εκδηλώσεις μετά, άφησαν εποχή! Ο γνωστός επιχειρηματίας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, για τη σημαντικότερη ημέρα στη ζωή του γιού του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, η περιουσία του οποίου εκτιμάται στα 2,7 δις. δολάρια, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. Ο γάμος, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται από τα μέσα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου στη Μόσχα και στη δεξίωση στο Metropolitan Restaurant Safisa, παρευρέθηκαν 600 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Jennifer Lopez, Enrique Iglesias και Sting, οι οποίοι πληρώθηκαν πολύ καλά για να τραγουδήσουν.

Σε ότι αφορά το μενού, περιελάμβανε παραδοσιακές συνταγές, χαβιάρι και σούσι. Την παράσταση έκλεψε η τούρτα υπερπαραγωγή, της οποίας το ύψος ξεπερνούσε τα 2 μέτρα. Εκτός όμως αυτών, το νυφικό της 20χρονης οδοντιάτρου ήταν ιδιαίτερα…πλουμιστό. Η πανάκριβη δημιουργία του οίκου Elie Saab είχε πάνω πολύτιμους λίθους και διαμάντια που ζύγιζαν 25 κιλά και κόστισε περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.youtube.com/watch?v=Mtu7xLJ4yn4