Ο γάμος ου Πρίγκιπας Harry και της Meghan Markle αλλάζει τους κανόνες του Παλατιού

Ο γάμος ου Πρίγκιπας Harry και της Meghan Markle αλλάζει τους κανόνες του Παλατιού

Νέα δεδομένα φαίνεται πως φέρνει στο Παλάτι ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όπως επισημαίνει δημοσίευμα του αμερικάνικου People.

Από τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα, που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι δείχνει πως ξαναγράφει τους κανόνες, κάνοντας «στροφή» από τα αυστηρά βασιλικά πορτρέτα, σε μία πιο «ανάλαφρη» προσέγγιση με χολιγουντιανό «αέρα».

«Ο Harry είναι απόλυτα ευτυχισμένος με την κοινή τους ζωή», λέει πηγή από το περιβάλλον του πρίγκιπα στο People, προσθέτοντας πως, μαζί με την Meghan σχεδιάζουν από κοινού τις λεπτομέρειες του γάμου τους.

Η τελετή θα γίνει στις 19 Μαΐου, στο εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Windsor. Μάλιστα, με την εν λόγω τοποθεσία το ζευγάρι κάνει ακόμα μια ανατροπή, καθώς η επιλογή της θεωρούταν, μέχρι σήμερα, αδιανόητη για έναν πριγκιπικό γάμο.

Παράλληλα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η βασίλισσα Ελισάβετ θα ενέκρινε μία Αμερικανίδα και διαζευγμένη για σύζυγο του εγγονού της, με δεδομένο ότι, το 1937, ο βασιλιάς Εδουάρδος ο 7ος κλήθηκε να εγκαταλείψει τον θρόνο, όταν ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί την Wallis Simpson, που ήταν από τις ΗΠΑ και είχε πάρει διαζύγιο!