Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για το θέμα της υιοθεσίας

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για το θέμα της υιοθεσίας

Στην εφημερίδα Ειδήσεις έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε για το θέμα της υιοθεσίας και ότι είναι υπέρ στο να βοηθήσουν ένα παιδί μαζί με τη σύζυγο του.

Η άποψη σας για το θέμα του παιδιού είναι γνωστή. Περνάτε πολύ όμορφα με τη σύζυγο σας, την Έφη Μουρίκη, και δεν σας έχει γεννηθεί η επιθυμία να γίνετε πατέρας. Τι άποψη έχετε για την υιοθεσία;

«Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά, αλλά αν μπορούμε να υιοθετούμε, είμαι υπέρ γιατί βοηθούμε ένα πλασματάκι. Και πρέπει να τελειώνει η υπάρχουσα γραφειοκρατία και να δοθούν κίνητρα στους ανθρώπους για να μπορούν να βοηθούν εκείνα τα παιδιά να εξελίσσονται στη ζωή»

Εσείς δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ;

«Δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Δεν το χρειάζομαι το παιδί»

Είναι μεγαλείο να το παραδέχεται αυτό κάποιος, να παραμερίζει τον εγωισμό του και να το λέει δημόσια. Δεν συμβαίνει συχνά…

«Υπάρχουν κάποια κοινωνικά «πρέπει», με τα οποία μας γαλούχησαν από μικρούς οι οικογένειές μας, που μας φέρνουν μπροστά από κάποια στεγανά. Δεν είναι απαραίτητο να παντρεύονται όλοι και να κάνουν παιδιά. Ο καθένας ρυθμίζει πι ζωή του όπως θέλει και αυτό είναι ολοκλήρωση κι ευτυχία»