Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος όταν έμαθε πως αναφέρουν το όνομά του στο “Καφέ της Χαράς”

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκαλύπτει πως αντέδρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος όταν έμαθε πως αναφέρουν το όνομά του στο "Καφέ της Χαράς"

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης τον οποίο απολαμβάνουμε ως «Πουλόπουλο» στο Καφέ της Χαράς, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεχή αναφορά του ονόματος του τραγουδιστή Γιάννη Πουλόπουλου στην σειρά και έκανε μια αποκάλυψη-έκπληξη.

Όπως είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε πως αναφέρεται το όνομά του στο Καφέ της Χαράς, αντέδρασε με πολύ θετικό τρόπο.

«Κάποια στιγμή, κάποιος φίλος του Γιάννη Πουλόπουλου, μου είχε πει ότι του έχει φανεί πολύ όμορφο το ότι δίνεται τόση μεγάλη έμφαση σε αυτό το πράγμα και ότι υπάρχει τόσο θετική ενέργεια για το όνομά του» είπε ο ηθοποιός.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αναφερόμενος στη συνέχεια στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, αποκάλυψε ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο φέτος.

«Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισα φέτος είναι εκεί που εμφανίζεται η Ρένια Λουιζίδου και τρώει την τούρτα στη μούρη. Έγινε με τη μία η σκηνή, να χτυπήσω ξύλο γιατί ήταν πολύ δύσκολο και ακόμα εκεί θα ήμασταν. Φαντάσου ότι φύγαμε στις 10 το πρωί από την Αθήνα και γυρίσαμε στις 3 τη νύχτα στο σπίτι μας» τόνισε ο ηθοποιός.