Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για τη σύντροφο του Βάνα Ραμπότα

Ο Βασίλης Κούκουρας μιλά για τη σύντροφο του Βάνα Ραμπότα

Για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για την προσωπική του ζωή, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, ο Βασίλης Κούκουρας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα και στη σύντροφο του Βάνα Ραμπότα, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν καλύτερα μέσα στη σχέση.

Το γεγονός ότι υπάρχει ισορροπία στην προσωπική σου ζωή επηρεάζει την επαγγελματική σου πορεία;

Ναι, την επηρεάζει, αν και δεν θέλω να τα μπλέκω τα δύο αυτά μαζί, εννοώ σε επίπεδο έκθεσης. Τη δουλειά μου σαφώς και θέλω να την εκθέτω, την προσωπική μου ζωή, όχι ότι την κρύβω, αλλά δεν την εκθέτω εύκολα και άνετα. Η ισορροπία, ειδικά σε κάποια επαγγέλματα που έχουν ανάγκη να ισορροπούν μεταξύ ζωής και δουλειάς. Χρειάζεται η ισορροπία στην προσωπική ζωή, έτσι ώστε να αποδίδεις και στην καλλιτεχνική. Πρωτίστως πρέπει να είναι καλή η προσωπική ζωή, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα.

Εσύ και η σύντροφος σου, Βάνα Ραμπότα, που είστε και οι δύο καλλιτέχνες πώς καταφέρνετε να αφήνετε έξω από… την πόρτα του σπιτιού σας τα επαγγελματικά σας;

Το είχαμε χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερες συστάσεις και εργασία πάνω σ’ αυτό, όμως θέλει δουλειά, να το επεξεργαστούμε και οι δύο κοιτώντας ο καθένας από τη δική του μεριά, να προσπαθήσει να μην εμπλέκεται στη δουλειά του άλλου, γνώμες λέγονται, ο καθένας όμως είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Το μυστικό είναι ότι έχουμε χιλιάδες άλλα πράγματα να συζητήσουμε, οπότε αναλωνόμαστε σ’ αυτά τα άλλα πράγματα. Ίσως είναι μια παιδικότητα που μας χαρακτηρίζει, γιατί υπάρχει ένα παιχνίδι ζωής, που αποτελεί και την ασπίδα της καθημερινότητας του επαγγέλματος. Δεν σημαίνει ότι δεν τα συζητάμε, απλώς δεν τα αφήνουμε να ταρακουνήσουν τη σχέση μας. Η παιδικότητα είναι μια πολύ μεγάλη αξία στη ζωή μας.