Ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια

Ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια

Ο Βασίλης Καρράς και η Καίτη Γαρμπή είναι δύο από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλείς τραγουδιστές και αυτή τη χρονιά αποφάσισαν να συνεργαστούν, τόσο σε live εμφανίσεις, όσο και δισκογραφικά.

Οι δύο τραγουδιστές, που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά πριν από 21 χρόνια, θα εμφανίζονται από τις 24 Νοεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχοντας μαζί τους τον Χρήστο Μενιδιάτη, ενώ από τα τέλη Φεβρουαρίου θα μεταφέρουν τη συνεργασία τους στην Αθήνα, σε μαγαζί της Ιεράς Οδού.

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους, ο Βασίλης Καρράς υπογράφει τους στίχους στο νέο τραγούδι της Καίτης, σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου, που σηματοδοτεί την δισκογραφική της επιστροφή! Ο τίτλος του είναι Βάλε Μία Τελεία και μόλις κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, τόσο στα ψηφιακά δισκοπωλεία, όσο και στο ΥοuTube, με ένα sneak peek – behind the scenes music video σε σκηνοθεσία της Βικτώριας Βελλοπούλου.

«1993 και 1996 Ποσειδώνιο και Διογένης Παλλάς με τον Βασίλη, δύο από τις ωραιότερες σεζόν της καριέρας μου! 24 χρόνια από την πρώτη και 21 από τη δεύτερη, ξανά μαζί για να τριτώσει ΤΟ ΚΑΛΟ!!! Ξεκινάμε Νοέμβρη από τη δεύτερη «πατρίδα» τη Θεσσαλονίκη και Φλεβάρη Αθήνα!!!», ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε η Καίτη Γαρμπή για την επανασύνδεση, προβαίνοντας στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση με μία φωτογραφία από τα παλιά.