Ο Βασίλης Καλλίδης μαγείρεψε στα Χανιά για καλό σκοπό

Ο Βασίλης Καλλίδης μαγείρεψε στα Χανιά για καλό σκοπό

Στα Χανιά για καλό σκοπό βρέθηκε ο σεφ Βασίλης Καλλίδης ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής μαγείρεψε στην οδό Τσουδερών για την ενίσχυση του Συλλόγου «Ορίζοντας», προσφέροντας  ζεστή χειμωνιάτικη βυσσινάδα με μπαχαρικά και Hot dog δια χειρός του ίδιου τα οποία απόλαυσαν όσοι πέρασαν έξω από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου «Ορίζοντας».

Εκεί, ο γνωστός σεφ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, έστησε τον πάγκο του, προσελκύοντας μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε:

«Εμείς έχουμε πολλά, κάποιοι άλλοι όμως έχουν λίγα. Η προσφορά είναι η μεγαλύτερη αρετή. Προσπαθώ να προσφέρω όσο μπορώ και αφού αυτή είναι η δουλειά μου και είμαι μάγειρας, μαγειρεύω για καλό σκοπό»

Τα Hot dog και η βυσσινάδα προσφέρθηκαν δωρεάν. Όποιος επιθυμούσε μπορούσε να ενισχύσει τον «κουμπαρά» του Ορίζοντα είτε αφήνοντας χρήματα είτε αγοράζοντας χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από το Παζάρι.

Ο Βασίλης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τους επιχειρηματίες της πόλης που θέλησαν να προσφέρουν λέγοντας

«Εμαθα το βράδυ σε κάτι πηγαδάκια που βρέθηκα ότι ο κόσμος προσέφερε απλόχερα. Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν να μην αναφερθούν καν, κάτι που έμενα προσωπικά με συγκλόνισε ειλικρινά γιατί τις μέρες αυτές βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να προσφέρουν κάνοντας σόου».

Μουσική έπαιξαν ο  DJ Αριστοτέλης Μανουδάκης και οι Μιχάλης Κουκιανάκης, Βασίλης Καλλιοντζής και Κιάσσος Παντελής.