Ο Αρκάς έπαθε Λαζόπουλο με τους “Παραιτηθείτε”

Ο Αρκάς έπαθε Λαζόπουλο με τους "Παραιτηθείτε"

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση υπό τον τίτλο – σύνθημα “Παραιτηθείτε” στο Σύνταγμα στις 20.00 το βράδυ. Και ενώ η ΝΔ παίρνει επισήμως αποστάσεις, οι διοργανωτές βρήκαν έναν “απρόσμενο” σύμμαχο. Ας δούμε όμως πρώτα, το κάλεσμα τους.

“Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ” γράφουν οι διοργανωτές στο κάλεσμα που απηύθυναν μέσω διαδικτύου, κυρίως μέσα από το Facebook και το Twitter.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

“-Ζητάμε αλλαγή πολιτικής τώρα.

-Ζητάμε επιτέλους σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό τους στο εσωτερικό, αλλά και χωρίς τις άκριτα “τυφλές” υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από τις κλειστές τους πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα “Δικά τους Παιδιά” για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

-Ζητάμε δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

-Ζητάμε διαύγεια και αξιοκρατία και όχι “βόλεμα” του Κομματικού Στρατού της Συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

-Ζητάμε άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής. Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

-Λέμε ” Όχι ” στην δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο News247.gr