Ο ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Ο ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Ο ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου “Πες μου αλμυρή μου θάλασσα”, την Τετάρτη 3 Μαΐου, ο Άρης Ζέρβας παρουσιάζει ζωντανά στο Σταυρό του Νότου,  τα τραγούδια αλλά και τα ορχηστρικά κομμάτια του άλμπουμ, καθώς και αγαπημένες διασκευές.

Μαζί του στη σκηνή, θα βρεθούν και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια  συνεργάζεται  ως τσελίστας .

Στη σκηνή τον Άρη Ζέρβα με το τσέλο και την κιθάρα του θα πλαισιώσουν 7 μουσικοί :

Γιώργος Μπουλντής – μπάσο

Σωτήρης Καστάνης – κιθάρα

Μανώλης Γιαννίκιος – τύμπανα

Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα

Κωστής Καριτζής – βιολί

Δημήτρης Κουζής – βιολί

Δέσποινα Ισταμπουλούογλου  -φωνητικά

 

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Βίντεο: Χρήστος Γκίνης, Άρης Καμαρωτός

 

Σταυρός του Νότου Club

Είσοδος: 12€ με μπύρα-κρασί
Tετάρτη 3 Μαΐου Έναρξη   : 21.30
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος,

τηλ: 2109226975

 

Λίγα λόγια για το cd :

Ο  Άρης Ζέρβας, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της μουσικής, ως τσελίστας και ενορχηστρωτής – τόσο δισκογραφικά όσο και σε ζωντανές συναυλίες-   στο πλάι γνωστών καλλιτεχνών (Χαρούλα Αλεξίου, Νατάσσα Μποφίλιου, Μόνικα, Γιώτα Νέγκα, Κωστής Μαραβέγιας, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη κ.α.), παρουσιάζει για πρώτη φορά τα δικά του κομμάτια, όχι μόνο τραγούδια, αλλά και ορχηστρική μουσική, μέσα σε ένα άλμπουμ με τίτλο «Πες μου αλμυρή μου θάλασσα».

Δύο ποιήματα που έγραψε η γιαγιά του («Πες μου αλμυρή μου θάλασσα», « Έσβησε πια») στάθηκαν αφορμή να δημιουργηθεί αυτή η δουλειά, και αυτά να πλαισιωθούν και από άλλες δικές του συνθέσεις μέχρι την δημιουργία του άλμπουμ.

Τα τρία ορχηστρικά κομμάτια, με μια συνέχεια  μεταξύ τους, αντιπροσωπεύουν την αρχή («Το Όνειρο»), την διαδρομή («Το Ταξίδι») και τον απολογισμό («Αναμνήσεις») σε μια πορεία του ανθρώπου στη ζωή, έτσι όπως την βιώνει ο συνθέτης και την αποδίδει μουσικά. Τα τραγούδια που πλαισιώνουν τα ποιήματα αποτελούν τις δικές του σκέψεις, δοσμένες με απλό τρόπο, μουσικά πάντα με μια «ορχηστρική» διάθεση.