Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για τη σχέση του με τη 16χρονη κόρη

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για τη σχέση του με τη 16χρονη κόρη

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την κόρη του, καθώς και το πώς είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή.

Μίλησέ μου για την κόρη σου.

«Η Βαλίσια είναι 16 ετών, πηγαίνει πρώτη λυκείου και είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει και τέτοια. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».

Πώς περνάς ωραία; Τι άλλο κάνεις;

«Καμιά γκομενίτσα, κάνα μπασκετάκι».

Μόνιμος δεσμός δεν υπάρχει;

«Όχι, δεν προλαβαίνω. Πότε; Πώς να συντηρήσεις σχέση έτσι; Και δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με τον τρόπο που πολιτεύομαι δεν μπορώ να έχω μόνιμη σχέση. Δεν μπορεί να το ανεχτεί καμιά γυναίκα αυτό. Εγώ σήμερα είμαι εδώ, αύριο αλλού. Θα αρχίσει να ζηλεύει… Δεν μπορώ καθόλου τη ζήλια. Να χτυπάει το κινητό και αντί να ακούς “τι κάνεις;”, να ακούς “πού είσαι;”. Παναγιά μου, ποτέ. Άκουσε με όμως. Ακόμη είμαι 51, είμαι… μικρό παιδί… Όταν φτάσω στα 60, θα κάνω μια σχέση μόνιμη, να γηροκομηθούμε και να είμαστε μια χαρά»

Οι μόνιμες σχέσεις δεν έχουν μόνο αρνητικά. Έχεις τον άνθρωπό σου. Σε ποιον τηλεφωνείς όταν έχεις ανάγκη;

«Στους φίλους μου, που είναι και συνεργάτες μου, στη μανούλα μου, στην πρώην σύζυγό μου που έχουμε το παιδί μαζί και σε άλλους. Εγώ έχω το ταλέντο να μπορώ να έχω πολλούς τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.