Ο Αντώνης Τσαπατάκης φωτογραφίζεται όρθιος στο πυθμένα της πισίνας

Ο Αντώνης Τσαπατάκης φωτογραφίζεται όρθιος στο πυθμένα της πισίνας

Έχει καταφέρει να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις στο ελληνικό κοινό με τις επιδόσεις του στους παραολυμπιακούς αγώνες. Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι από τους πιο δημοφιλείς αθλητές και όχι άδικα, καθώς οι προσπάθειές του είναι μοναδικές.

Αυτή τη φορά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, μοιράστηκε ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο από το… δεύτερο σπίτι του την πισίνα. Συγκεκριμένα τον βλέπουμε στον πυθμένα της σε όρθια στάση και στο πλάι του να βρίσκεται το αναπηρικό του αμαξίδιο.

Ο Αντώνης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ανταλλαγή… Έδωσα την δύναμη του περπατώ και πήρα την υπερδύναμη του να βοηθάω τους άλλους να “περπατούν” μεταφορικά και κυριολεκτικά… Η μόνη απτή ανάμνηση, οι λιγοστές φωτογραφίες. Υπάρχει όμως και η “συναισθηματική” ανάμνηση, όπως λέω. Αυτή που βιώνω όταν είμαι μέσα στη πισίνα.

Εκεί που γαλουχήθηκα από τα 5 μου. Εκεί που νίκησα, έχασα, αλλά ξανανίκησα.

Εκεί που στα 18 μου έγινε η “ανταλλαγή” και πάλι όμως νίκησα, έχασα αλλά θα ξανανικήσω.

Εκεί που κάθε μέρα θυμάμαι να περπατάω, ώσπου κάνω τα πρώτα μου βήματα ξανά.. Photo credits by Nicholas Samaras Underwater Photography at Star pool center. »

Ήταν ανταλλαγή…Έδωσα την δύναμη του περπατώ και πήρα την υπερδύναμη του να βοηθάω τους άλλους να "περπατούν" μεταφορικά και κυριολεκτικά…Η μόνη απτή ανάμνηση, οι λιγοστές φωτογραφίες.Υπάρχει όμως και η "συναισθηματική" ανάμνηση, όπως λέω.Αυτη που βιώνω όταν είμαι μέσα στη πισίνα. Εκεί που γαλουχήθηκα από τα 5 μου.Εκεί που νίκησα, έχασα, αλλά ξανανίκησα. Εκεί που στα 18 μου έγινε η "ανταλλαγή" και πάλι όμως νίκησα, έχασα αλλά θα ξανανικήσω. Εκεί που κάθε μέρα θυμάμαι να περπατάω, ώσπου κάνω τα πρώτα μου βήματα ξανά.. Photo credits by @nsuwp at Star pool center. #antonistsapatakis #tsapatakis2017mexico #exchange #underwater #underwatershots #stepsunderwater #underwatermodel #wheelchairlife #wheelchair #ozymandias

A post shared by Antonis Tsapatakis (@a_tsapatakis) on