Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για την κόρη του και αποκαλύπτει ποιος είναι ο φύλακας άγγελός του

Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για την κόρη του και αποκαλύπτει ποιος είναι ο φύλακας άγγελός του

O Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BHMAgazino, μεταξύ άλλων μίλησε και για την κορούλα του, ενώ αποκάλυψε πως ο ερχομός της στη ζωή του την άλλαξε ολοκληρωτικά.

Τον άλλαξε ως άνθρωπο ο ερχομός της κόρης του;

Ένα παιδί ολοκληρώνει πραγματικά τον άνθρωπο. Είναι η στιγμή που εμείς οι άνδρες παύουμε να είμαστε παιδιά και ενηλικιωνόμαστε. Ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή σηματοδοτεί τεράστιες ευθύνες και πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν πίστευα ότι θα ζήσω. Παράλληλα δεν κρύβω πως πολλές στιγμές πλέον φοβάμαι, καθώς η ζωή είναι ένας αγώνας μέσα στον οποίο πρέπει να αποφύγουμε τις παγίδες που κρύβει η ζούγκλα της καθημερινότητας.

Ασθένειες, ατυχήματα… Μπαίνεις στο σπίτι και λες: “Ευχαριστώ, Θεέ μου, που επέστρεψα και σήμερα”. Αισθάνομαι πόνο ψυχής για τα θλιβερά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος και ιδιαίτερα όταν αυτές αφορούν παιδιά. Μόνο ένας γονιός μπορεί να καταλάβει πόσο πολύ πονάει αυτό στην ψυχή του ανθρώπου. Εύχομαι κανένας στον κόσμο να μη βλέπει το παιδί του να υποφέρει, είναι το μεγαλύτερο μαρτύριο και μακάρι ο Θεός .να δίνει σε όλους μας υγεία και δύναμη.

Ποιος αποτελεί για εκείνον τον φύλακα-άγγελό του;

Είναι η οικογένεια μου. Η σύζυγος μου, το παιδί μου, η μητέρα μου, η αδελφή μου και φυσικά οι φίλοι μου. Νιώθω ότι πρέπει όλοι οι άνθρωποι να είμαστε κοντά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να δίνεις απλόχερα βοήθεια σε έναν συνάνθρωπο σου και όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ένας γέροντας στο Άγιον Ορος: “Τίποτα δεν είναι δικό μας εκτός από αυτά που δίνουμε”. Είναι μια κουβέντα που κρατώ πάντα μέσα μου. Ο καθένας μας δίνει ό,τι μπορεί, ακόμη και μια καλή κουβέντα αρκεί, έτσι γεμίζει η ψυχή με αγάπη και ευτυχία.