Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ξυρίσει το κεφάλι του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ξυρίσει το κεφάλι του

Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση του καθώς ξύρισε το κεφάλι. Πολλοί θεώρησαν πως ο ηθοποιός άλλαξε look με αφορμή κάποιο νέο ρόλο στο θέατρο ή την τηλεόραση.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Usay.gr ένα πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που ανάγκασε τον ηθοποιό να κάνει αυτή τη ριζική αλλαγή.

Ο Αντίνοος μάλιστα, θέλησε με ένα instastory το οποίο ξάφνιασε τους followers του, να μοιραστεί την περιπέτεια στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες.

Η ανάρτηση του ηθοποιού, έγραφε: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σύμφωνα με το Usay, από τον θεατρικό κύκλο, προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Πάντα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο ηθοποιός, καθώς οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ο ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.